Hoe kan ik mijn webhostingpakket upgraden?

Avatar

Door Job van Harn

meer dan 1 jaar geleden geüpdatet

Besluit je vervolgens jouw hostingpakket te upgraden dan is dat mogelijk om zelf te regelen binnen mijn.jvhhosting.nl. Deze link gaat direct door naar de juiste pagina. Mocht je niet meer ingelogd zijn, dan wordt eerst gevraagd in te loggen.

Je kan ook onderstaande stappen volgen:

  • Log in op mijn.jvhhosting.nl 
  • Klik in het linker menu op “Hosting” en (mocht je meerdere website hebben) dan vervolgens op de betreffende website.
  • In het rechtergedeelte van het scherm staat nu onderin het eerste blok “Informatie en details van jouw website’ een groene balk “Upgrade hosting pakket”.
  • In het pop-up scherm kan je vervolgens uit een dropdownmenu een uitgebreider pakket kiezen. Let hierbij wel op dat het pakket wat je kiest niet extra of erbij is. Het is ter vervanging van het eerder afgenomen pakket. Als je voorheen megahosting hebt en je kiest vervolgens minihosting, krijg je dus nog minder schijfruimte ( behorende bij minihosting). Wij tellen dus niet mega en minihosting bij elkaar op. Je zal dus altijd een uitgebreidere variant moeten kiezen.
  • Klik vervolgens op “upgrade”. De upgrade van de schijfruimte gaat per direct in. Per eerstvolgende maand zal je hiervoor ook de betreffende factuur ontvangen.

Heeft dit uw vraag beantwoord?