Ik wil opzeggen

Avatar

Door Job van Harn

9 maanden geleden bijgewerkt

Wat jammer! Voor ons belangrijk om te weten: wil je opzeggen omdat je onze dienst niet meer nodig hebt? of ben je niet tevreden over wat we voor je doen. Kunnen wíj wat doen om je beter van dienst te zijn? Bel naar 085 - 022 11 44 en we nemen graag de tijd om met je te praten over je ambities op internet.

Als je niet langer van bepaalde diensten gebruik wilt maken, dan vragen we je om op te zeggen. Sommige producten kun je online in mijn.jvhhosting.nl beeindigen. Je kunt altijd opzeggen door een mail te sturen met het onderwerp opzegging. Let op: als je een domeinnaam opzegt, loopt de hosting nog door (en andersom).


Het overzicht van je producten vind je in Mijn jvhhosting. Je kunt inloggen met je mailadres en je wachtwoord. Ben je je wachtwoord kwijt?

Kies dan op het inlogscherm voor 'Opties'. Als je ingelogd bent kies je in het menu links voor 'Administratie' en vervolgens voor 'Mijn abonnementen'. Als je op een abonnement klikt kun je het opzeggen. Het kan zijn dat opzeggen niet mogelijk is. Dat is bijvoorbeeld zo als er nog onbetaalde facturen zijn. Nog vragen? Vul dan onderstaand formulier in.


Heeft dit uw vraag beantwoord?