Wat is de periode van het product?

Door Job van Harn

ongeveer 1 jaar geleden bijgewerkt

Het kan zijn dat er op een factuur bij een product alleen de vermelding 'kwartaal' of 'jaar' staat. Als je precies wilt weten van welke datum tot welke datum de periode loopt log dan in op Mijn jvhhosting. Het overzicht van je producten vind je daar. Je kunt inloggen met je mailadres en je wachtwoord. Ben je je wachtwoord kwijt? Kies dan op het inlogscherm voor 'Opties'. Als je ingelogd bent kies je in het menu links voor 'Administratie' en vervolgens voor 'Mijn abonnementen'. Als je op een abonnement klikt kun je precies zien wat de periode en de verloopdatum zijn.